lördag 13 september 2008

Skit på TV.

Så nöjd är jag nu. Steg upp, diskade min disk, ställde mej i en lång och skön dusch, borstat tänderna.. Jag satte nyss på dagens första och enda kopp kaffe nu med. Har vart så trött idag och sovit och vilat om vartannat, har väl sett typ alla program på TV som går att se. :P

Top model 10 - en svart modell kritiserar en vit modells "feta arsel", varpå den vita modellen blir sårad med tanke på att hon har haft anorexia. Så den vita modellen slänger ur sej något elakt om att vara färgad. Då small det för den färgade modellen som rusade efter den vita modellen och förklarade jävligt tydligt att man inte ska förnedra en färgad person, hur mycket det sårar och bla bla bla. Den svarta modellen häver ur sej : "Jag kan ju inte hjälpa att du är anorektiker!" Sant.. Men den vita modellen kan ju inte heller hjälpa att den svarta modellen är svart. Eller?

Satte på Desperate Housewives med, saknat det.. Är det någon som vet när det börjar på TV igen? Var ju skitlänge sen det tog slut, och jag börjar tycka det är trist att vänta..

Musikmaskinen - måste vara det näst tråkigaste programmet jag har sett i hela mitt liv!

Skiter snart i TVn.. Fast jag uppfattade det som att det skulle vara Celebrity Rehab vid 22, och stämmer det så vill jag absolut inte missa det, visste inte ens att det gick igen! Typ världens bästa..

Har även gjort ett tappert försök till internet-shopping idag, men utan resultat. Ingenting som föll damen i smaken, så jag lade ner den verksamheten med. Ska väl återgå till soffan, det är väl där jag är mest funktionell idag. Nu mår jag inte illa längre, är bara otroligt seg och trött. Har redan börjat räkna ned timmarna med, ska upp och jobba imorgon, vilket suger stort. Ska köpa coca cola och en bra tidning innan jag åker imorgon. Inte för att jag lär ha tid att läsa den på jobbet, ryktet säger att det har ringt på rätt bra de senaste helgerna. Den som lever får se..

Ger mej för idag, stänger av datorn och drar mej tillbaka.
God natt, folket!

Impossible is nothing, and nothing is impossible!

Inga kommentarer: