torsdag 11 september 2008

Huvudvärk!

Har sån jävla huvudvärk. Tror det beror på att jag inte har tagit det jättestora steget att ha brillorna på mej på jobbet än. Klarar inte av att ta det klivet.. Jag - som alltid fullkomligt skiter i vad alla andra tycker! Jag - som har världens bästa självförtroende! Ja, jag.. Även jag kan bli rädd att bli dömd ibland.
Lung, det kommer.. En vacker dag har jag brillorna på mej inför folk och då kommer jag sträcka på mej, det vet jag.
Det tar lite tid bara att själv vänja mej. Har tagit steget att ha dom på mej inför Tobbe, vilket tog tid bara det. Men det gick bra. Har haft dom på mej inför Jennie, det gick också bra! Och jag har haft dom på mej inför Johan (som liksom mej är världens mest dömande person, om man nu kan kalla det så) och även det gick bra.
Har haft dom på inför mamma och alla syskon, det gick bra. Men nu kommer det ta lite tid. Det får jag räkna med! Men jag gnäller inte heller! Jag har ett val - och jag väljer att vänta lite till. RMI - rätt mental inställning! Right, papi? :)

Det var allt för stunden!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du glasögon?
Oj, det visste inte jag...
Får man se en bild i bloggen på Agge i brillor?

Jennie ♥ sa...

Du LOVADE att skicka en bild till mig ! Du LOOOOOVADE ! :) allt klär en skönhet Agge , vem är det som säger så till mig hela tiden !? duu ! Riight !