tisdag 23 september 2008

Hemma idag.

Jag hade sån febervärk när jag kom hem igår, det första jag gjorde var att diska undan lite i köket, och sen la jag mej i soffan och pratade med mamma i över en timme. Vi pratade om allt möjligt, det var så skönt. Jag är så förbannat stolt över min mamma!

Ringde till jobbet i morse, direkt från sängen. Orkade knappt ta mej upp, vet inte vad det är, men jag har sån jäkla febervärk. Jag tycker det är lite konstigt för jag har ingen förkylning eller så, och jag känner mej ganska frisk för övrigt. Men jag blir trött och hängig av det och känner mej tung i huvudet, har lite huvudvärk och så.
Får väl se hur det artar sej, det bästa hade ju faktiskt vart att få en jäklans förkylning nu, så att man kan bli frisk, istället för att det ska tetas såhär. Då står jag hellre ut med EN jätteförkylning, och sen är det bra. Liksom.

Jeje, back to soffan. Där väntar täcke och kudde och TV. Är dock bara skit på TV:n nu. Top model var nyss, men nu är det slut. Får väl försöka slumra en stund annars, för här kan jag inte sitta.

Inga kommentarer: