torsdag 18 september 2008

Fredag hela veckan.

Jag är så otroligt trött idag, det finns inte. De frågade om jag ville jobba mellan åtta och halv 5 idag istället för nio till halv sex. Jag tackade givetvis ja, jag gillar det passet. Man kommer hem lite tidigare, skönt. Men man får också stiga upp lite tidigare, för att hinna med plattning av hår, sminkning och att ta tåget.
Jag försov mej idag. Jag hann ändå! Det viktigaste är att få håret plattat, mycket för att det endast är Tobbe, Jennie och min familj som någonsin har sett mej kryllig. ;) Fler behöver inte se det, I like it straight.

Idol igår - Johan, 16 år med gitarr, hatt och slips. Okej, att han inte hade ens lite bas i rösten, han hade ju inte kommit i målbrottet riktigt. Men gud, vilken kille! Honom vill jag absolut se i final, för sjunga kunde han, spela kunde han. En riktig liten stjärna! Han hade nog behövt mogna lite kanske, men jag tror han fixar det ändå. Heja!

Idag är det duktigt tomt på jobbet. Undar vem som ska göra mej sällskap till Spiken? Det finns ingen, som möjligtvis skulle kunna, och även om de hade velat så kan vi inte för vi är så få idag att vi inte kan ta lunch samtidigt.
Fan vad B..

Lina kom nu! Min dag är räddad. Vi ska gå till Spiken.
Tack för det, gullrumpa!

1 kommentar:

Anonym sa...

You know it! ;) hihi


// Lina




www.undermyskin.bloggspace.se