onsdag 10 september 2008

:D

Nu kliar det i mej igen, det där med att shoppa.. Tror jag ska ta mej en ordentlig sovmorgon på fredag, och sen gå in till stan och ta en kopp kaffe och köpa en sån där lång kofta som Lina har. ;) Hur mysig som helst! Tror inte jag kommer kunna bestämma färg, kan jag inte det så tar jag två. Hoppas bara de är kvar när jag kommer!

Sen på fredagkvällen är det ju kick-off med jobbet. Igen. Rätt många som har anmält sej, jag gjorde det i sista minuten. Ville inte först, för allt var så hemligt och då blir jag skeptisk. Men efter ett par timmars tjat och när jag inte hade fler argument att komma med så var det nån som gick ut i köket och skrev upp mej på listan. Har dock en känsla av att det kommer bli riktigt kul! De har ordnat "en unik show" som de garanterar att ingen har vart med om innan! Vi får se. God mat har de lovat i alla fall. :)

Såg btw en kul grej på den där listan som man skulle skriva upp sitt namn på om man ville komma. Det var en tjej som hade skrivit sitt namn, och direkt efter skrivit : "OBS! Äter endast fisk och fågel, är nästan vegetarian."
Min fråga är då : Hur kan man nästan vara vegetarian? Antingen är man väl det eller inte? Och varför skulle man äta fisk och fågel om man nästan vore vegetarian? Är en kyckling mindre värd än en gris eller en ko? Tycker inte att man kan kalla sej vegetarian om man äter kött överhuvudtaget. Fast det är sant, hon är ju inte vegetarian, hon är det bara nästan..

Erkänn, kul.. ;P
God natt säger jag, dags att stänga av datorn och lata mej framför TV:n en stund nu.

2 kommentarer:

Jennie ♥ sa...

jag vill veta vad ni gjorde sen :D när är kickoffen ?

Anonym sa...

hahaha!! nästa vegitarian. Hallå det är ju typ "påhopp mot folkgrupp" att hon kan äta kyckling och fisk för att det inte är lika synd om dem :P

Den koftan rä über mysig! ;)

// Lina

http://www.undermyskin.bloggspace.se