torsdag 21 augusti 2008

Subway.

Då har jag vart på subway med grabbarna idag. Det va supergott som vanligt. Idag fick det bli en ljus baguette med kyckling och sallad och barbequesås. Säger som Simme idag : Ingen jävla fiberbulle, tack!
Han är så rolig, Simon.. Fyller 18 nu i september och då har ju jag lovat att gästa honom och hans feting-fest. Det kommer jag stå för, trots att det infaller på en vardag. Ska ge han vad han tål på hans första pub-besök.

Efter käket gick vi runt på stan, jag, Tobbe, Johan och Simon. Valde ut vad jag ska shoppa vid lön, pojkarna tyckte det va måttligt kul att titta på. Hittad faktiskt ett par skitsnygga pumps, gråa. Dom blir det nog, plus ett par jättefina jeans. Och en skinnjacka har jag på plan med. Vi får se vad pengarna räcker till, är ju så mycket annat som ska betalas med.

Men nu kliar det i fingrarna rejält, shoppingbehovet är enormt..

Imorgon blir det styling hos Steph, ska lägga slingor. Massa ljust ska det bli, med ett par mörka - typ mörkbruna. Tror det kommer passa sej riktigt bra nu när hösten kommer. Vi får se. Allt klär en skönhet, brukar Tobbe säga.

Och nej, älskling, jag är inte sur för att du ska lägga 5000:- på ett Ps3, jag lovar! :) Tänker bara på hur mycket fina kläder man hade fått för 5000 spänn, thats all! :) Puss puss puss puss!

Inga kommentarer: